Go Back   Infamous Nissan - Hardbody / Frontier Forums > Model Specific > Hardbody Forum (D21)

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-11-2021, 03:01 AM   #1
REPS
 
Join Date: Sep 2021
Location: Florida
Posts: 2
Vehicle: 94 D21 Hardbody
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Newbie 1st Post Hello All 94 D21 Stock Truck 93k Farm Truck

Hello Everyone,

Well I have this 1994 D21 with 93k original miles that has sat with little use. I have replaced many parts to get her back up and running smooth again! However, this morning I went to place AC in defrost mode and broke something as it is now stuck there? Any guidance and direction would be simply awesome from you veterans!

Thanks,
REPS
REPS is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2021, 11:19 AM   #2
LugNut1990
 
LugNut1990's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: N.E. Kansas
Posts: 838
Vehicle: 1990 Nissan Hardbody
Thanks: 0
Thanked 120 Times in 106 Posts
Default

Enjoy! But check for frame rust-through before sinking in more money.


A/C: What broke? And what is stuck?
__________________
Original owner
1990 Nissan Hardbody, Aztec Red
Standard cab, 4x4, KA24E, 5-speed
Intentionally near-stock
Mods: Second OEM horn, stereo/speakers/sub,
mud and snow tires, HD trailer hitch (cat 3+),
liquid bed liner, G1W dashcam
Definitely not for sale!
LugNut1990 is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2021, 05:41 PM   #3
XoXSciFiGuy
 
XoXSciFiGuy's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: Yakima, WA
Posts: 3,266
Vehicle: 2009 Xterra, 1997 D21 King Cab XE (sold)
Thanks: 223
Thanked 649 Times in 587 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by REPS View Post
Hello Everyone,

Well I have this 1994 D21 with 93k original miles that has sat with little use. I have replaced many parts to get her back up and running smooth again! However, this morning I went to place AC in defrost mode and broke something as it is now stuck there? Any guidance and direction would be simply awesome from you veterans!

Thanks,
REPS
May have to take out a few screws and pull the center console back and take a look in there. One of the cable wires may have slipped off or something. It's all mechanical controls, not electronic, so something either broke or slipped loose. Whatever it is, you can probably fix it. The little black tabs on your heater controls...just pull them off first. You will have to remove the ashtray as well.
__________________

2009 Xterra, 4.0 liter, automatic, 4WD. Need a technical manual? Drop me a message. Chilton's for amateurs.
XoXSciFiGuy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.