Go Back   Infamous Nissan - Hardbody / Frontier Forums > Tech Area > Wiring and Electrical

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-26-2020, 10:32 AM   #1
wentsmalls
 
Join Date: May 2020
Location: THE GREAT STATE OF MISSISSIPPI
Posts: 1
Vehicle: 1994 NISSAN D21 PICKUP 3.0L V6 4WD
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Starts, run, but no electrical from face back

Got a 94 D21 Hardbody, cranks, runs but no electrical from interior on back...no dash, no a/c engage, no radio installed due to not good wiring situation, no dome, no tail lights and no reverse but the bulb holders are corroded on reverse so....I think that's the best description maybe not....might be able to do videos and pictures later...
wentsmalls is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2020, 10:44 AM   #2
alabama_lowlife
Owner and Administrator
 
alabama_lowlife's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: jack, alabama
Age: 40
Posts: 10,108
Vehicle: 2012 370Z, 1970 Datsun 521, 1995 Nissan Hardbody x2
Thanks: 886
Thanked 1,968 Times in 1,619 Posts
Default

Check the fusible links at the battery.
http://www.infamousnissan.com/forum/...ad.php?t=35558
__________________
alabama_lowlife is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.